KRACHT VAN KLEUR EN CHINESE VOEDINGSLEER IN FELIZ

17 Jun

Door een roze bril kijken. Groen van jaloezie zien. De witte vlag hijsen. Rood worden als een biet. Zwart als de nacht. Onze taal zit vol met verwijzingen naar kleuren. En niet zonder reden, want kleuren hebben een grotere invloed op ons doen en laten dan je misschien wel denkt. Marte schreef een artikel over de kracht van kleur voor het juninummer van het lifestyle magazine Feliz.

 

Voor hetzelfde nummer maakte Marte een verhaal over Chinese voedingsleerAls we in het westen over eten praten, gaat het al gauw over gewicht, voedingswaarde, bouwstoffen en calorieën. Maar er is nog een andere manier om met voeding om te gaan. In plaats vóóraf te meten en te tellen wat bepaalde ingrediënten opleveren, kun je ook kijken wat ze met je doen nádat je iets gegeten hebt. Hoe ze je doen voelen en of je er energie van krijgt of juist niet. Dat is de basis van de Chinese voedingsleer.

 

Benieuwd naar de artikelen over De kracht van kleur en over Chinese voedingsleer? Koop nr. 3 van Feliz dan nu in de winkel! (Verkrijgbaar tot begin augustus.)

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: